Metsäaukea – kehystetty valokuvavedos 51×51

430,00 

Uniikki Riitta Supperin valokuvateos ”Metsäaukea” suomalaisesta maaseudusta. Vedos valmistetaan tilauksesta ja se tehdään ympäristöystävälliselle bamboo-paperille. Vedos on pohjustettu ja se on kehystetty alumiiniseen tammiviilukehykseen.

Valokuvataulun koko on 51×51 cm.

Alkuperäinen valokuva on kuvattu vanhentuneelle diapositiivifilmille yksilöllisen tehosteen luomiseksi. Vanhentunut filmi voi olla värivirheinen tai osittain valottunut. Tämä luo jokaiseen kuvan uniikin ilmeen ja tunnelman.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): suprii-metsäaukea-kehystetty-valokuvavedos Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Uniikki Riitta Supperin signeerattu valokuvateos ”Metsäaukea” suomalaisesta maaseudusta vedostettuna museolaatuiselle Hahnemühle Fine art bamboo -mattapaperille. Alumiinikehys tammiviilulla. Kehyksessä ei ole lasia. Kuvauspaikka Kiikala, Salo.

  • Kehystetty valokuvavedos koossa 51 x 51 cm (kehyksineen)
  • Signeerattu

Alkuperäinen valokuva on kuvattu vanhentuneelle diapositiivifilmille yksilöllisen tehosteen luomiseksi. Vanhentunut filmi voi olla värivirheinen tai osittain valottunut. Tämä luo jokaiseen kuvan uniikin ilmeen ja tunnelman.

Bamboo on luonnonvalkoinen ja sileä mattapaperi, jonka rakenne 90% bambukuitua ja 10% puuvillaa. Paperin säilyvyys on yli 100 vuotta kotioloissa ja yli 200 vuotta optimioloissa. FineArt-paperit on valmistettu  ympäristöystävällisistä raaka-aineista: bambu, hamppu ja agave. Nämä selluloosaa tuottavat kasvit tarvitsevat vähän ylläpitoa, kasvavat nopeasti eivätkä tarvitse torjunta-aineita. Niiden nopea kasvu tarkoittaa, että samalla viljelymaalla voidaan tuottaa enemmän selluloosaa kuin muilla raaka-aineilla, ja ne tarvitsevat myös paljon vähemmän vettä, mikä säästää arvokkaita luonnonvaroja ja ympäristöä.

Paperin pinta on sileä matta, joka ei kiillä eikä heijasta valoa.

Tulostusmateriaalit kestävät aikaa yli 100 vuotta. Parhaiten valokuvavedos säilyy, kun se on sijoitettu paikkaan, johon ei tule suoraa auringonvaloa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 41 × 41 × 2 cm (senttimetri)
Valitse koko

A4 hinta 120€, A3 hinta 220€

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäaukea – kehystetty valokuvavedos 51×51”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *