Tilaus- ja toimitusehdot

KAUPPAEHDOT

1. YLEISTÄ

1.1

Näitä yleisiä ehtoja noudatetaan kun teet kuluttajana tilauksen osoitteessa https://aavamaa.lilith.fi ja siihen kuuluvissa sivustoissa. Sopimus on sinun ja Osuuskunta Lilithin välinen, y-tunnus 1083883-5. Yhteystiedot löytyy sivuston INFO -kohdasta.

1.2

Voidaksesi tilata Sivustosta sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Osuuskunta Lilith ei hyväksy Suomen lain mukaisesti alle 18-vuotiaiden luotto-ostoja. Osuuskunta Lilith pidättää itselleen yksittäisissä tapauksissa oikeuden estää tilauksen (jos olet esimerkiksi antanut vääriä henkilötietoja).

1.3

Osuuskunta Lilith ei vastaa sivuston mahdollisista kuva- ja kirjoitusvirheistä tuotekuvauksissa, teknisissä tiedoissa, eikä virheellisistä hinnoista tai hintojen oikaisuista (kuten toimittajien hintamuutokset tai valuuttamuutokset) tai virheellisistä tiedoista koskien tavaran saatavuutta. Osuuskunta Lilithillä on oikeus korjata sellaisia mahdollisia virheitä ja muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa. Jos tilaamasi tavaran hinta on virheellinen, Osuuskunta Lilith ilmoittaa siitä sinulle viipymättä ja pyytää sinua odottamaan hinnan korjausta, ennen kuin jatkaa tilauksen käsittelyä. Kaikkia sivuston kuvia on pidettävä havaintoesimerkkeinä eikä niillä voida taata tuotteen tarkkaa ulkonäköä. Osuuskunta Lilith ei vastaa sivustolla olevista tiedoista, jotka ovat peräisin kolmannelta osapuolelta.

1.4

Sivuston ja sen kaiken sisällön omistaa Osuuskunta Lilith tai sen lisenssinantaja. Tiedot on suojattu tekijänoikeus- ja tavaramerkkioikeudellisilla laeilla. Se tarkoittaa, että tavaramerkkejä, yritysnimeä, tuotenimeä, kuvia, grafiikkaa, designia, layoutia tai tuotteita koskevia tietoja, palveluita tai muuta sisältöä ei saa kopioida tai käyttää ilman Osuuskunta Lilithin kirjallista lupaa.

2. SOPIMUS JA TILAUS

2.1

Voidaksesi tehdä ostoksia sSivustolla sinun on hyväksyttävä ostoehdot. Hyväksymällä ostoehdot sitoudut noudattamaan kaikkia ehtoja sekä hyväksyt tiedot koskien henkilötietoja ja niiden sekä evästeiden käyttöä Osuuskunta Lilithin tietosuojakäytännön mukaisesti.

2.2

Sopimus ostosta astuu voimaan vasta kun Osuuskunta Lilith on vahvistanut tilauksesi ja olet vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Kehotan sinua säästämään tilausvahvistuksen siltä varalta, että haluat ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta. Voit peruuttaa tilauksesi siihen asti, kun Osuuskunta Lilith on vahvistanut tilauksesi. Jos tilaus perutaan, Osuuskunta Lilith palauttaa mahdolliset maksut, jotka sinä tai maksu- tai luottokorttiyrityksesi on siihen asti suorittanut.

3. ASIAKASTIEDOT

3.1

Kun teet tilauksen, sinua pyydetään ilmoittamaan tiettyjä henkilötietoja. Vahvista, että syöttämäsi tiedot ovat oikeat ja täydelliset sekä vastaat virheellisesti syötetyistä tiedoista.

4. HINNAT, MAKSUT JA MAKSAMINEN

4.1

Sivustolta tilattaessa noudatetaan sivustolla ilmoitettuja hintoja. Hinnat ilmoitetaan euroina ja ne sisältävät alv 24%.

4.2

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visman verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma tai Paybyway Oy. Visma välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Vismasta: https://visma.fi/vismapay/maksupalvelu. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

4.3

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Visma tai Paybyway Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiililompakot Mobiililompakoista on käytössä Masterpass, Pivo ja Siirto.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard) Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Visma tai Paybyway Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Visma PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: helpdesk@vismapay.com Puhelin: 09 3154 2037, arkisin 8-16 Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

5. KAMPANJAT JA TARJOUKSET

Osuuskunta Lilith voi aika-ajoin tarjota sivustollaan kampanjoita edullisemmilla hinnoilla kuin mitä näissä Ehdoissa on ilmoitettu, koskien esim. maksua tai pidennettyä peruuttamisoikeutta. Nämä edullisemmat ehdot ovat voimassa niin kauan kuin kampanja on voimassa ja koskevat Osuuskunta Lilithin kampanjaan liittyviä erityisiä tavaroita. Osuuskunta Lilith pidättää itselleen oikeuden lopettaa kyseiset kampanjat milloin tahansa. Kampanjan päättymisen jälkeen nämä ehdot ovat voimassa ilman muutoksia. Sivuston tarjoukset koskien erityisiä tavaroita ovat voimassa määrätyn ajan.

6. TUOTTEIDEN TOIMITUS

6.1

Tilatut tuotteet toimitetaan tavallisesti sivustolla ilmoitettujen arkipäivien kuluessa. Koska tuotteet tehdään tilauksesta tämä saattaa joskus venyä.

6.2

Tavaran odotettu toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksessa, kassalla ja/tai tuotteen kohdalla sivustolla.

6.3

Paketti on noudettava ilmoitetusta noutopisteestä ja se on tehtävä ilmoituksessa annetun ajan sisällä. Paketti noudetaan tavallisesti henkilökohtaisesti voimassa olevan henkilötodistuksen ja tilausnumeron kanssa. Saat aina ilmoituksen siitä, mistä ja milloin paketti voidaan noutaa. Ilmoitus tehdään tavarantoimittajan käytössä olevalla tavalla/tavoilla.

7. PERUUTUSOIKEUS

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, sinun on tehtävä se sähköpostilla ennen tilausvahvistuksen lähettämistä. Ilmoituksessa on oltava sinun nimesi, osoitteesi ja muut tarvittavat tiedot kuten tilausnumero ja tuotteen nimi.

8. TAKUU

Takuu kattaa vain alkuperäiset vedostusvirheet eikä virheitä, jotka johtuvat ostajan tekemistä toiminnan tai ulkonäön muutoksista. Tilausvahvistus on takuutodistuksesi.

9. LINKIT

Nettisivustolla voi olla linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka ovat Osuuskunta Lilith valvonnan ulkopuolella, ja Osuuskunta Lilithin valvonnan ulkopuolella olevat verkkosivustot voivat luoda linkkejä Sivustoon. Osuuskunta Lilith ei vastaa tietojen tai henkilötietojen suojaamisesta, joita Sinä luovutat muilla verkkosivustoilla. Sinun on noudatettava varovaisuutta ja luettava kyseisen verkkosivuston henkilötietoja koskevat määräykset.

10. FORCE MAJEURE

Osuuskunta Lilith ei vastaa myöhästymisistä, jotka johtuvat Osuuskunta Lilithistä riippumattomista syistä kuten esimerkiksi lakot, sota, äärimmäiset ilmasto-olosuhteet, tulipalo, salamanisku, terroristihyökkäys, muuttuneet viranomaisten määräykset, tekniset ongelmat, sähkö-/tietoliikenneyhteydet tai muu viestintä sekä alihankkijoiden palveluiden myöhästyminen edellä ilmoitetuista syistä. Nämä olosuhteet vapauttavat Osuuskunta Lilithin vastuusta, eikä se ole millään tavalla korvausvelvollinen. Tällaisen tilanteen sattuessa Osuuskunta Lilith informoi sinua sekä tilanteen alkaessa että päättyessä. Jos tilanne kestää yli kaksi kuukautta, Sinulla ja Osuuskunta Lilithillä on oikeus peruuttaa tilaus välittömästi.

11. EHTOJEN MUUTTAMINEN

Osuuskunta Lilith pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin milloin tahansa. Muutokset astuvat voimaan, kun Sinä olet hyväksynyt uudet ehdot uuden ostoksen tai sivustossa vierailun yhteydessä.

12. SOVELLETTAVA LAKI JA KIISTA

12.1

Riidat ja erimielisyydet tulee ratkaista ensisijaisesti yhteisymmärryksessä Osuuskunta Lilithin kanssa.

12.2

Jos kiistaa ei pystytä ratkaisemaan yhteisymmärryksessä, voit tehdä valituksen online EU-komission kiistoja koskevassa käyttöympäristössä, jonka löydät osoitteesta: http://ec.europa.eu/consumers/odr. Jos teet valituksen tässä käyttöympäristössä, asiasi lähetetään automaattisesti kiista-asioista vastaavalle kansalliselle elimelle. Tämä kiista-asioiden käsittelyelin ottaa sen jälkeen yhteyttä Osuuskunta Lilithiin ja yrittää ratkaista kiistan ilman tuomioistuinta.

12.3

Kaikki näiden yleisten ehtojen tulkintaa tai soveltamista koskevat erimielisyydet kuuluvat Suomen lainsäädännön piiriin, jonka mukaan niitä myös tulkitaan, ja ne ratkaistaan kohdassa 12.2 mainittujen käytänteiden mukaisesti tai lopulta Suomen tuomioistuinten toimesta.

Osuuskunta Lilith on päättänyt näistä ehdoista 4.9.2020.